dinsdag 14 juli 2020
Dojo Saikoro
Volwassenen Minimaliseren

Naast lessen voor de jeugd biedt Dojo Saikoro ook trainingen aan voor volwassenen in de leeftijd vanaf ruwweg 15 jaar. De intentie van de lessen is om middels karate jezelf iedere training te verbeteren. 

Dit kan zowel op fysiek gebied door sterkter te worden, beter te bewegen en een betere 'conditie', maar ook op mentaal gebied.

Volwassenen zijn in veel gevallen niet meer bezig met wedstrijden, dat wil echter niet zeggen dat er geen uitdaging wordt gezocht in vormen van competitie. Dit is immers een leuke en intense manier om de aangeleerde technieken in de praktijk te brengen en een manier om te beoordelen of er progressie is.

Net als bij de jeugd is er ook bij de volwassengroep duidelijk sprake van strakke regels en etiquette. Die zorgen niet enkel voor een veilige en prettige sfeer maar zijn tevens de manier waarop mensen (volgens ons en de traditie) met elkaar om kunnen en moeten gaan.

Karate is derhalve voor volwassenen een prima manier om bezig te zijn, energie kwijt te raken en daarbij jezelf te blijven ontwikkelen.

Net als voor al onze lessen geldt is ook hier de mogelijkheid tot een proefles om te beoordelen of karate iets voor u of uw kind is.

Copyright (c) 2009 by Portal Partners B.V. GebruiksovereenkomstPrivacybeleid